Geef uw mening

Op deze pagina kunt u uw mening posten. Dit kan gaan over de belevenis die u heb meegemaakt op een van onze evenementen of eventueel andere zaken. Gelieve er rekening mee te houden dat alle berichten eerst worden gecontroleerd op hun inhoud. Berichten dit niet met de waarheid stroken worden verwijderd.

9 reacties op Geef uw mening

 1. Beste Bezoeker,

  Wij verwelkomen u van harte op onze nieuwe website, die u vooral aangenaam wegwijs moet maken over ons doel. Op deze pagina kan u een reactie neerschrijven over uw bezoek aan onze site, maar ook over eventuele evenementen die u al hebt bijgewoont. Wij kijken met veel belangstelling uit naar uw bericht.

 2. carine vanlerberghe schreef:

  DANK U WEL , Johan voor de prachtige site die u voor ons maakte .. eeuwig dankbaar daarvoor !!

 3. Sven schreef:

  Wij zijn via een klant in contact gekomen met jullie VZW. Ik vind dit persoonlijk een schitterend initiatief. Ik heb echter een bemerking bij de keuze van jullie data voor de splash. Het kiezen voor 1 september zal ongetwijfeld een reden hebben jammer genoeg is dit tijdens de werkuren en net het begin van het schooljaar. Vele gezinnen met kinderen alsook de actieve bevolking zal hierdoor, net als wij, verstek moeten geven voor deze activiteit. Wij kijken alvast uit naar een volgende splash die hopelijk wel zal schikken.

  • carine vanlerberghe schreef:

   beste Sven 

   niemand minder dan wij zelf hadden dit ook graag in het weekend laten doorgaan , alleen … dit is de énige dag dat dit "kan" doorgaan . nl. de dag "na" de laatste dag van het zwembadseizoen .na deze dag blijft het zwemwater nog enkele weken staan om het bad dan te ledigen en te laten rusten voor de nieuwe schoonmaak van het volgend seizoen . de pompen langer laten draaien om tot aan een wekend te geraken kost handen vol geld vandaar …. maar het goeie nieuws is dat als wij gaan zwemmen naar Nederland , dit maar kan van 14 u tot 17 u , wij daarentegen hebben een aanvraag gedaan van 14u tot 19u , zodat mensen na school of na het werk toch nog kunnen komen (als ze natuurlijk niet te ver wonen )wij duimen alleen nog voor heeeel mooi weer !!

   mvg

   het doggy splash team

 4. Tim/Dogsfriendly schreef:

  Wij zijn helaas deze dag op vakantie, maar wensen VZW De Natte Neuzen een spetterend 1 september toe daar in Izegem… . Webmaster: wat een prachtige site… alles mooi doorspartelt, geen ellenlange wachttijden om ergens te geraken… alles mooi weergegeven, doe zo verder 🙂 zegt een leek dan. Je mag de mijne ook eens restylen… 😀 VZW De Natte Neuzen: Ook voor jullie: TOPPIE voor wat jullie doen en dankzij de rugzak van Carine gaan wij samen nog veel wandelgenot tegemoet 😉

 5. De Dapper Rita schreef:

  Bedankt aan alle medewerkers van vandaag 14 Augustus in Bavikhove we hadden een super leuke dag ook de wandeling is zeker een aanrader met alle leuke spelletjes echt waar zeker voor herhaling vatbaar Proficiat 👍👍👍 Rita van de Werviksetornados 👍👍👍 zeer goed georganiseerd  👍👍👍

 6. Vermeire Ria schreef:

  Doggy Fun Day, door velen al gekend, een dag waar kleine mensjes, grote mensen , kleine hondjes en grote honden de dag van hun leven hebben, overal lachende gezichten bij de mensen en kwispelende staartjes bij de honden, een heel dikke proficiat voor de organisatie, superveel werk door vele vrijwilligers gedaan zodat honderden er kunen van genieten, doe zo voort zou ik zeggen, op naar volgend jaar, zijn zeker weer van de partij

 7. Cammermans Katrijn schreef:

  Hallo,
  Gisteren onze eerste doggyfunday meegemaakt. Graag willen we onze appreciatie uiten naar een top organisatie!
  Het was absoluut fun, volgend jaar zijn we zeker weer van de partij!
  Mocht ik nog een kleine inbreng mogen doen, een losloopgebiedje afbakenen zou wel fun zijn zodat de honden wat kunnen ruiken en spelen met elkaar?
  Het was top!
  Tot volgend jaar!
  Hond Morpheus

 8. Kaat schreef:

  Beste organisatie en vrijwilligers,
  Een dikke proficiat voor de organisatie van de Doggy fun day 2018!
  Wij hebben samen met onze honden genoten van een heel leuke dag.
  De hondjes liggen deze avond uitgeteld in de zetel te slapen.
  Op naar volgende editie 🙂
  Groeten,
  Els Kaat Balou en Lizzy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.