Ons doel

Wij hebben als groep het doel om met de opbrengsten van onze evenementen zoveel mogelijk projecten te steunen.
Momenteel dragen wij onze steun bij aan het asiel “de grenstreek” uit menen-rekkem en “SOS straathonden” in het buitenland, wel opgericht en gerund door moeder en dochter Marina en Julie uit West-vlaanderen, wonende in turkije en waar vele van onze leden dan ook direct contact mee hebben!

Maar wat wij vooral willen bekomen is dat baasjes uit hun luie zetel komen om samen met hun hond(en) iets “nieuws”te proberen … Dat baasjes bewust worden dat hoe méér ze samen met hun doggy iets doen, hoe sterker de band tussen beiden zal worden !!

Het magische woord is dus “bewegen” en nieuwe uitdagingen aangaan, gezond voor baasjes en 4-voeters!!

Dit heeft dan ook als direct gevolg dat een jonge hond, na een leuke vermoeiende belevenis met zijn baasje, moe en voldaan netjes kan wachten tot het baasje terug komt van zijn werk zonder dat deze destructief gedrag toont en de woonkamer vb omgetoverd is tot …. ?!!

Dit heeft dan ook weer op de lange duur het gevolg dat minder hondjes in het asiel belanden.. Zo is de cirkel rond en zie je dat een evenement steunen van de vzw de natte neuzen niks dan voordelen heeft !!